Tromsdalstinden Skyrace – 2 dager etter løpet


Siste helgen i august 2015 var det skyrunning i Tromsø – Tromsø Skyrace. Mange av de aller beste innen denne idretten var på besøk, men selv kunne jeg ikke delta. Dessverre var de ikke så heldig med været, slik at de fikk oppleve den spektakulære naturen vi har her nord. 2 dager etter løpet var suget stort og tok selv den «lille» runden – Tromsdalstinden Skyrace – eller «miniskyrace» som den kalles 🙂

Det var en helt fantastisk tur selv om man kanskje ikke forberedte seg helt godt. Rett fra jobb. Ett eple i magen. Rask gange opp til start ved Fjellheisen. Rett på løping, kun med noen energibarer og vann. Ingen mat i målområdet og deretter 400 meter nedstiging til bilen etter 21km og over 1600m høydemeter. Det gikk som men kan tenke seg etter å ha lest dette. Helt tom og brukte lang tid på å få i meg næring når man kom hjem. Har man lært? JA!

Men tatt dette i betraktning kom jeg i mål under fire timer. Både med bildetaging, boksignering på toppen og snakk med kjentfolk underveis. Neste år er jeg med på løpet….

..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s