Running race after blomkålsuppe…


At man aldri lærer. Det er ikke første gangen man ikke helt beregner tiden før løp. I dag var det nytt karuselløp, Krokenmila, og man trodde man hadde allverdens tid. Selv etter at man ankom hjemmet senere fra jobb en planlagt. Ingen tanker om at man skulle løpe, puttet man i seg flere gode porsjoner av hjemmelaget blomkålsuppe, litt for nært opp mot løp. Kanskje ikke så lurt #1?

Så er man flink å rydder/vasker opp etter maten og tiden gikk. Plutselig ser man at klokka går alt for fort og på med klærne samtidig som man skal finne «pose» til mobil, hodetelefoner, banan og vann. Plutselig innser man at tidsplanen for å rekke fellesbilde med Northern Runners går opp i røyk. Vil man i i det hele tatt rekker starten på løpet? Kanskje ikke så lurt #2?

korkenmila_120514

Ankommer Kroken 4 minutter før start og da har man god tid til både «en liten tur i skogen» og en selfie siden man allikevel ikke rakk noe oppvarming. «T minus 20 seconds» før start og man kan bare glemme å komme i de fremre rekker. Kanskje ikke så lurt #3?

tåa_120514

Dermed ble det som vanlig en rolig start og kanskje det var like greit med den vonde stortåa som man var usikker på ville klare dagens løp? Men så er det nå slik en gang med Karusell og masse løpeglade mennesker at man etter hver gir alt og i dag gav man alt. Så mye på slutten at, ja uten detaljer….. blomkålsuppe kom nesten i retur… i det man passerte målstreken. Kanskje ikke så lurt #4?

Når alt dette er sagt, ble det faktisk min 2. beste mil noen sinne og offisiell tid på 44:56.3Kanskje var det lurt allikevel #1? – #løpeglede #godtfornøyd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s