Hvordan feste chip til barfotsko/barfot


Snart er det halvmaraton igjen og tidtakersystemet krevet at chipen festes i vannrett posisjon på høyre sko. Hvordan løser man dette med barfotsko/helt barfot? Barfot Gimse tar saken.

ipico2

For å komme i gang trenger du strikk. Har man jenter/kvinner i huset er materialene man trenger lett tilgjengelig. Bor man alene som mann/gutt må du ta det tøffe skrittet å kjøpe hårstikk i butikken. Her anbefales hårstrikk som ikke har noe metall. Alternativt kan man bruke vanlig strikk, men det er ikke så tøft og kanskje ikke så solid 🙂 ?

last ned

Du tar tre hårstikker som du knyter sammen og som du trer på chipen som vist på tegning. Viktig at den ene knuten kommer mellom to av hullene på chipen i forhold til å kunne regulere strikken slik at du ikke får knuter under føttene. 

Når dette er utført har du en perfekt måte å feste chipen på om du bruker barfotsko eller løper helt barfot. Du trer bare foten inn i den ene nederste løkken, så legger du chipen oppå foten og fester så den øverste løkken under foten. Pass på at knutene er på siden så slipper du å plages med de under løpet. Lykke til 🙂

Det skal presiseres at dette tipset er tenkt på de som skal løpe deler av løpet i barfotsko og komme i mål helt barfot. Det finne andre gode tips på YouTube 🙂

967331_10151414428976841_308511999_n

bilde 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s